en extra dag =)

ännu en vecka halvt avklarad.. sitter på tåget hem till malmö redo att mysa med A och hennes lilla bebbe. Det är så tråkigt att äta middag hemma själv och vi hinner så sällan ses.. så varför inte äta ihop.. äta ska man ju ändå göra =)

dimman ligger tjock utanför fönstret på tåget och man känner fuktigheten i både hud och hår, men vi har plusgrader och det är så skönt, våren är påväg, och imorgon är det 1 mars, officiellt vårmånad!! woohoo.

29 februari, en dag vi inte ser så ofta, en dag vi inte får chans att utnyttja mer än var fjärde år så verkligen en dag att göra något vettigt av... jag gör något vettigt genom att ha en typiskt trevlig vardag....  började dagen med trevlig lugn frukost, kokta ägg, grov smörgås med kalkon och ruccola, kivi och en stor kopp té, fortsatte med lite effektivt duktigt pluggande på stadsbiblioteket med resten av gruppen, vilket skapar välmående ikväll, träna(Ikväll är det simning och imorgon tidigt är det Yoga och bägge får mig lugn och lycklig så jag längtar redan), träffa en god vän och prata med någon man tycker om i telefon, jag pratade med mormor! <3
Det är ju trots allt alla dessa vardagar som är den största delen i våra liv så varför inte njuta av vardagsgörat lite oftare. Visst är det bara en transportsträcka mellan underbara minnen, men precis som man kan göra tågresan mellan helsingbog och malmö lite trevligare med bloggande kan man göra vardagarna lite trevligare genom att inte bara låta dem passera utan njuta av småsakerna som man garanterat hade saknat om de slets ifrån en.
Det handlar inte om att fånga dagen, det kan ibland vara stressande, men att bara njuta av resan tlll nästa stora händelse.


födelsedag

HELT galet... klockan är bara lunch och runt 150 pers har redan engagerat sig i att gratulera mig på ett eller annat sätt. jag är så chockad och glad. facebook har stor inverkan men de ska fortfarande orka skriva =)
Nu sitter jag på väsby station och väntar på tåget mot Stockholm där vi ska ha möte igen. Jag känner ig rätt sliten efter allt resande igår, men inte alls besvärad. Detta är så vansinnigt kul.
Igår då jag anlände till Uppsala träffade jag en glad gammal gubbe runt 70+ som jag frågade enklaste vägen i nybyggda resecentret.. å på den bredaste överklass stockholmska jag träffat nästan skrattade han fram... viilkeen jeevla tur duu haaaar.. jaaag booooor jö preciis deet hållet! föölj meed mäj vettja!!! å sen snackade han glatt hela vägen om uppsala och dess charm och gjorde hela mitt humör för resten av kvällen. Så hjälpsam å så glad å så extrem i dialekten. älskar dialekter av alla slag!
Jag hann förrbi Hovet en stund idag.. å tur som var jobbade BARA gamla ansikten så jag fick träffa en hel bunt underbara människor! med tanke på vilken personalomsättning det varit de senaste tre åren kunde jag inte haft mer tur! så 20 intensiva minuter med skratt och uppdatering var en fin klick välmående! Jag bestämde även att gästspela ett par veckor i sommar.. bara för att!!
nej, nu kommer snart nästa tåg och en ny uppdatering kommer senare idag. Tack till alla underbara människor som är så söta.

wi-fi bland molnen

jag brukar ju skriva på tåget mellan malmö & helsingborg, men nu skriver jag från planet mellan Stockholm & malmö !  Älskar att Norwegian har wi-fi i planen.. va mycket snabbare flyget känns då!! Dessutom älskar jag att flyga för jag påminns alltid om en liten pojke som en gång sa.. Vilket fint väder (trots att det regnade) asså för ovanför alla molnen skiner alltid solen, det ha jag sett när jag flygit faktiskt! Och det stämmer ju, man kan alltid se en klarblå himmel och strålande sol över molnen och därför mår jag alltid toppen när jag flyger!!
Jag hade en jätteunderlig dröm inatt. Jag drömde om Viktoria och daniels lilla bebis Estelle, att de skulle visa upp henne på Daniels gym och jag var där. De ställde ifån sig bebiskorge för att hämta något och alla satt knäpptysta och tittade, varpå lilla estelle, som i drömmen var typ två år helt plötsligt hoppade upp och skrek Tittut!!! å började dansa om kring i blöja som en galen liten breakdansare å alla ropade med hesa viskröster..... nej, nej, estell göm dig igen så viktoria själv får visa dig... HAHAHAHA.. WHAT, varför i hela friden drömde jag det????  tror dansande bebin var för aatt Z visade en video på sin brorsdotter som var galet söt men annars förstår jag inte vad den drömmen skulle betyda.
Idag kommer vara en riktig transportdag... stockholm-malmö, malmö- hgb, hgb-malmö, malöm-köpenhamn, köpenhamn-stockholm     En riktig swede-trotter!!   Puss och kram

söndagkväll

Vi kom jättelångt på mötet igår gällande projektet och nästa blir på tisdag då ska vi spika allt inför uppsatrten.
Igår var jag i Uppsala och kollade schlager med syrran och hennes störtsköna jobbarkompisar och hela kvällen avslutades med en utgång på gamla hederliga underbara flustret... massa roligt folk, en såndär kväll som bara har ett skönt trevligt flow, inte för hårt men ändå massa dans och trevliga människor! Och att gå ut i sin gamla hemstad innebär ju att man ramlar in i bekanta ansikten och det gör ju allt ännu bättre!  whoohoo!! Det blev sent men jag mådde förvånansvärt bra idag, det blev mys med Z och té-drickande i stark vårsol.  
Imorrn blir en låååång dryg dag, flyga hem till skåne klockan 7.30 för att gå på föreläsning i helsingborg, sen över till köpenhamn för att flyga upp till stockholm igen för mötet på tisdag. Känner mig lite viktig som flyger omkring emn kommer nog sova gott måndagkväll, å tyvärr missar jag simningen så vet inte när jag ska ta igen missad träning i helgen... lite downer..
Min mormor måste vara världens underbaraste! <3  sitter å pratar med denna söta gamla dam på 87 år som sitter å försöker höra vad jag säger, hon är tätt på döv och använder därför hörapparat. Då hon inte gillar öronsnäckor kör hon på gamla hederliga walkman lurarna man hänger över huvudet, bara att hon hängt fel.. så när hon säger, kära hjärtat jag hör inte.. så böjer jag mig diskret fram och flyttar hörkuddarna från kinderna bak till öronen å då får jag ett lite skamset men ack så sött smil! <3
näh, ska man kanske surfa runt lite istället för att sitta här å skriva för sitt eget ego =)
Kram

Stockholm igen

godmorgon, en solig morgon som trots kylan doftar av vår.. å just nu, då jag sitter på Sturups flygplats doftar det underbart kaffe från espresso House, höpte mig en stor stor kopp bryggkaffe med irish cream och laktosfri mjölk  MUMS!!!
Mamma och hennes man hämtar mig så jag halvhoppas på en god trevlig brunch/lunch på landet i vallentuna och massa massa mys med världens bästa vovve, BIRK!!!!  min stora lurviga, glada och busiga briard! Mötet är inte förrän 17 så har gott om tid att förbereda mig...
SHit nu är det boarding!!!

hård satsning med låg ekonomi

Pengarna kom igår!!!!  =)  whoop whoop, men idag insåg jag att jag inte har råd att unna mig en enda lunch eller fika på stan under hela mars! gött..  dessutom har jag absolut inte råd att unna mig en ny vårgarderob, å jag som tillochmed fyller år.... hmmphf!
Å träningslägret för 400 kr + resa + masters SM + skåne-pendlarkort.... oj.. å mat hem har jag helt glömt. jag får sälja nått på blocket! kanske min snowboard, eftersom jag ändå ska till Australien och jag har haft den flera år å vill prova skidor igen nästa alpenresa. jag får se på det. när alla räkningar å allt är dragna ska jag göra en budget som visar vad jag får äta denna månaden, lutar åt nudlar  :/  men då tappar jag de där två kilona som jag lagt på mig sen jag började styrketräna =)
Nej, mars får bli en no-shop-månad, jag ska inte shoppa något i hela mars!!  ingenting :/ trist men realistiskt.
får fokusera på träning!!! då mår jag bra å fylls av endorfiner. å massa grönsaksrätter å soppor =)

Riktiga baywatch

Budgiewatch: the Lighter Side to the Nutri-Grain Ironman Series from RUNAMUKVISUALS.COM on Vimeo.


En liten sessa!

Grattis till Victoria och Daniel och deras lilla nyfödda prinsessa. Det är en dag av glädje och det märks =)
Känns som ALLA får barn just nu, bebisar ploppar ut överallt i min närhet och alla är lyckliga, det kommer bli en härlig vår =) Min bebis är livräddningen och den får allt fokus just nu....
Kom just från ett supergött styrkepass på Actic, känns som jag börjar komma in i rutinen kring passen från australien. Massa nya roliga övningar och så mycket mer motiverande än att gå själv på gymmet å freestyla. Ett färdigt program gör allt så mycket mer givande, Jag börjar känna att jag kan lyfta tyngre och tekniken är bättre. =) varför har jag inte kört efter färdiga program innan?!?!?!

Ironwoman, final 2012 <3


Pulskontroll

Mitt program v. 7, det var tufft och roligt!
mån, kondition + yoga 20 min crosstraining + 55 min Yogapass
tisd, Styrkeprogram + kajak + powerwalk styrkeprogram 1A + 2x 5 min kajakpaddling (maskin)
+ 45 min powerwalk
onsd, simning + cykel simning 2400 meter + cykling 2x 12 min
tors, styrka + kondition styrkeprogram 2A + core mellan varje övning,
kajak se program i sida..
fredag, Simning + kondition simning 1700 meter + 15 min längskidemaskin +
15 min spinningcykel.
lörd, vila


sönd, Simning + styrka Simning långbana 2100 meter + styrkeprogram 3

men idag var min vilopuls lite högre än vanligt och det är tecken på att behöva vila, det är tillochmed tecken på eventuell överträning. Inte för att det är mer än jag gör när jag är i god form, men har haft lite vila i början av året och det har varit en rätt hård start. Det sägs att du ska ta din puls varje morgon i två veckor och räkna ut en medelpuls för vila. efter detta ska du ta din puls varje morgon den dag du tänkt träna.. ligger pulsen som den ska är det bara att köra på hur hårt du vill, oavsett om du är trött, ligger den 5 över normalt kan du låta bli att syra eller köra hård kondition, men ändå träna hårt.. ligger den mer än 10 över ska du vila!
Jag blir så avundsjuk på T's puls.. han har typ 35 eller något i vila. å det kan vara på eftermiddagen.
Idag valde jag att vila ut på morgonen och sova 9 timmar. Slänger in dagens styrkepass ikväll och avslutar med 55 min Yoga istället för kondition.
Denna vecka är inte helt planerad men ser ut ungefär såhär.
Måndag; spinning + simning
Tisdag; Styrka + Yoga
Onsdag, någon slags kondition + simning
Torsdag; styrka + kajak
Fredag; Yoga + Kajak
Lördag; styrka
Söndag vila


Som en god start på veckan fick ajg megafrukost!!  MUMS!!!

gjorde fantastiska smoothies, gjorda på banan, avocado, honung, lät yougurt, lite syrligare och ett ägg.

Idag är det semeldagen så glöm inte njuta av lite onyttigheter, det förtjänar vi alla, jag tog en till frukost på tåget tillsammans med nypressad juice från bageriet.
Trevlig tisdag!
Simning + styrka Simning långbana 2100 meter + styrkeprogram 3

kroppslig förståelse!

För första gången någonsin har jag gått ur ur salen mitt under ett pass... å det var efter bara 6-7 minuter. Vissa människor är inte skapta att leda pass.  Mina förhoppningar var skyhöga, Bollywood, roligt, utmanande, fartfyllt och rytmiskt. Jag har provat det många gånger förut och varit lika förtjust varje gång.... Men idag.. in kommer en sprallig, snygg, trevlig tjej. Energin flödar och hon är temamässigt rätt klädd, jag är förväntansfull.. så startar musiken och hon örjar dansa..
Hon dansar bra och full fart.... nu till missen.. hon ser inte oss sex deltagare som står å slår krokben på oss själva och osäkert fläktar lite med armarna, ca två rörelser för sent hela tiden..
Musiken flödar, jag krockar med sidgrannen (vi är bara 6  i en sal för 20 pers minst). Inte en enda rörelse kommer i logisk föld utan har man tur så känner man.. vänta den här provade jag göra innan.. Jag gav upp, tog min vattenflaska och gick till kanotklubben för lite skön intervallpaddling istället!
Gå en kurs i passuppbuyggnad och kommunikation med deltagare, det är mitt råd. Du har talangen att dansa men inte att leda andra och inte att utföra dansen som en träningsform i grupp.
Paddlingen däremot var skön och jag förstod äntligen praktiskt vad jag gjort för fel innan och inte bara teoretiskt, vilken skillnad. Hela den förändringen att känna i kroppen vad som är rätt och fel och inte bara veta det, är det absolut största steget, och för att komma dit, ja, då krävs praktisk träning. Det gäller alla sporter, klättring, simning, löpning, paddling... det känns klumpigt och onaturigt innan man når punkten med kropslig förståelse, men kära vänner, när ni når den blir träningen både hårdare och roligare för nu tar det rätt!
Kram å godnatt!

feffelino

Om det är någon som untrat över varför jag heter feffelino så är det inte roligare än ett stående skämt i familjen. Det var det jag kallades när jag betedde mig busigt och var filurig när jag var liten.
Efter en god matlåda sitter jag nu och smälter i väntan på att gå till gymmet. Det får bli lite kondition och styrka av enklare slag följt av simning tror jag. Solen skiner så vill ju gärna ha lite fredag också. Och så har jag bokat in ett bollywood danspass i eftermiddag. Det är något många fler borde prova, rolig musik, avslappnade koordinationsslappa övningar och ett jäkla corepass. Jag har gjort det då jag gick till zumba och det var ett av mina favoritstycken i passet.
Det skulle ha varit läger i danmark i helgen, men jag måste jobba på lördagen så jag missar hela å det är så drygt för jag hade verkligen sett fram emot det. Hård träning, intensivt och massa tekniktips och övningar i livräddning istället fr vanlig simning. Problemet är att det finns ingen annan som kan jobba och jag behöver pengarna.  Får träna själv här hemma istället.
Men nu kacklas det för fullt här i matrummet på Campus så jag packar ihop och går till gymmet.
Kram och trevlig fredag!

hur smakar du?

Vi hade tävling i helgen och jag lyckades kamma hem tre guld! hurra för åldersindelningen som stöd för svaga simmare. eller så svag var jag inte.. nytt personligt rekord på 50 frisim =) Tävlingen gick av stapeln i Staffanstorp, en mysig håla ingenstans.  Vi var fler mamlmöbor än skåningar totalt så klubben gjorde hyfsat ifrån sig på medaljfronten generellt.
Nästa stora event är SM i mastersimning i Kristianstad... Uppladdningen har redan börjat. Innan dess har jag två träningsläger och ska köra på som vanligt i veckorna och klämma in pass så snart jag inte äter, sover eller pluggar.
Jag var på en mycket mycket intressant föreläsning i förmiddags på World Trade Center Malmö. Foodism var där och pratade om hur man kan smaksätta ett varumärke och associera hela företaget till en eller flera smaker. Jag snodde ett par minuter och ett visitkort.. det här vill jag skriva om!! kanske går att få in i C-uppsatsen.
Här sitter jag på tåget hem och fundera över hur sinnen får dig i olika sinnesstämningar. beskriver man en doft eller smak relaterar man alltid till något.  T.ex. Tåget jag sitter på nu dofter blöta skor och varmtrötta kläder. Jag kan inte beskriva doften på annat sätt. Men hur skulle jag associera en smak till sinnesstämningen.. det var vad föredraget idag handlade om och det var länge sen jag vart så inspirerad.
Tänk på det.. Vilken smak är du?? För du som person är ett varumärke, hur skulle du beskriva dig själv?

På spåret

Här sitter jag på tåget en fredagkväll och njuter av att vara nykter mitt i fyllan på öresundståget!! Tävling imorrn i Staffanstorp där jag kör massa gamla hederliga 50-sträckor! ok.. inte helt nykter, ett glas rött är bra gödningsmedel för inspirationen kring kandidatuppsatsen. Å inspirerat har vi gjort,, nu är vi taggade till tusen!! Men mer om det senare. Körde ett gött pass i hallen i Hgb idag, lite starter och lite genomsimning som avslutades med en lååång sköön bastu.... perfekt fredag... Nu väntar en lång skön sömn innan tävling imorrn och resultat kommer under morgondagen. god natt!

Trasig spegel

Å typiskt.... jag hade sönder en spegel... precis vad jag behövde. Men men vad är väl inte livet utan lite otur :)
jag hade sönder spegeln, den välte :(
går lagade jag mat till T som har två väldigt jobbiga dagar med kundmöten i både danmark och norge så arbetsdagarna är 14-15 timmar långa. Så när dörren öppnades igår väntade han en kall stor ekologisk öl för bara 11 kr! (!) (SKITGOD!) GREEN EKO LAGER och till mat blev det honungs&chillibakad kycklingfile i spenat och lökröra också vrålgott! med ris och Bea-sås.  å en mixsallad av spenat, avocado, mozzarella och tomat. Blev ingen bild av det men dagen innan lagade jag en korv-pytt  på Kabanoss-korv & chorizo nedhackat i linser, majs och hakade bönor, till det en klasssísk sallad av gurka, tomat, spenat & majs, serverat med en klick kall gräddfil
korv-pytt
bara för att Tina är så bra....

simpass

Blev så arg i förregår, står och väntar på bussen och börjar prata med en trvlig ung tjej med barnvagn och ett jättesött litet barn i som gurglade och snorade mellan glatt mumlande i kylan. Bussen kommer (hennes) och dörrarna till barnvagnsplatsen i mitten öppnas, där står massa folk och bara glor, glor som om det skulle hjälpa. Det fanns ledig ståplats mellan säterna i gången men INGEN orkade flytta röven åt det hållet ens, de fortsatte att glo.. trots min hint om jag kan försöka hjälpa henne bära upp vagnen om folket här flyttar lite på sig... å så stängdes dörrarna och hon fick gå hemåt i kylan för nästa buss gick först om en timme.
Positiva nyheter... Projectet med ungdomsverksamheten inom SLS är nu igång och vi söker ungdomar som vill ha en gratis utildning, material och stöd för att dra igång sommarverksamhet för barn i landet. Vi har fått flera ansökningar och hoppas kunna fylla alla platser =)
Andra positiva nyheter; jag hade ett RIKTIGT gött pass i poolen i måndagskväll, ett ännu bättre pass på gymmet igår och simning ikväll igen =) När det känns såhär bra brukar jag tätt inpå bli sjuk men denna gången ska jag sova, vila, ÄTA och hålla mig frisk!  basta!
Lägger in ett simpass för er som gärna vill ha ett gött pass men saknar kreativitet till pass:
100m uppvärmning valfritt.
4x50m frisim starttid 1.00
200 benspark m platta acc fart
200 arm (gärna med paddlar) acc fart
200m medley i 25or första 100 löst andra 100 tryck
200 frisim sammansatt start 3.00
2x150 starttid 2.15
3x100 starttid 1.30
4x50m armtag starttid 1.00
50m löst dubbelsidigt ryggsim

8x50m bröstsim start 1.10 + 8x50m fritt start 1.00

50m löst dubbelrygg
25 max nerifrån
100m avsimning

//  totalt ca 2900 meter

Stockholm i 36 timmar.

En intensiv, rolig, kall och allt annat än vit helg i Stockholm. Både livräddartävling följt av bastu och bankett samt utgång med syrran på allt för slarviga men alltid lika roliga Pub Tegel!

Nu sitter jag här i stugan på landet hemma hos Mamma och A där brasan är igång, hunden sover under bordet, tv-sporten är svagt på i bakgrunden å mamma går å myspratar med sig själv i vanlig oordning! Underbart!  En idyll... dock blir man sådär irriterat nyfiken på det mamma säger fast man försöker stänga av hörseln, för hon väljer strategiskt attt prata i halva meningar (precis som jag irriterat nog ärvt efter henne) å då blir det fel och man reagerar = lyssnar på det hon går å myspratar om. Som liksom toppen på iet dessutom hoppar i ämnen liksom grodor på het gröt så man måste vara vaken för att förstå sammanhang och relevans i det som sägs... Även detta ett irreterande drag jag ofrivilligt ärvt enligt T och många vänner. Men stämningn är god och snön ligger tjock utanför huset.
Å jag har lite uppförsbacke efter en trevligt glatt kaos på dansgolvet till tidig morgon med syster yster. Hon är så snygg så jag får gåshud och världens bästa partykompanjon!
Men innan det bar av ut på stan åt jag bankettmiddag med världens bästa livräddare på Mörbybadet med tema Hollywoodfilm. Jag och min underbara miss J var båda utklädda till Orscarsstatyetter! (givetvis helt efter avtal och planering ;) ) Jag vill tacka för en fantastisk fest (förfest för min del) och gratulera till Lag stockholm som vann både herr, dam och sjukvårdsdelen!! Hemmaplan=styrka blir slutsatsen!
Jag å J som oscarsstatyetter på banketten.Jag å Miss J som statyetter i guld ;)
Igår hade jag möte med K från SLS riks och fick veta mer om projektet, ramar och utvecklingsfriheter. Jag tackade säkert ja till erbjudandet och skakade hand på att helhjärtat göra bästa möjliga av denna möjlighet.  Det var värt att firas, å även själva faktumet att massa underbara livräddare var samlade, dessutom i samma stad som min syter bor.. så det blev firat och kul var det att fira, å firade gjorde vi länge..
imorse var det lite mer uppförsbacke när jag skulle ta mig till petrusskolan och presentera projektet, men så snart jag satte igång så fylldes hela jag med överenergi för detta projektet är så jävla bra!!!!! Jag är så uppspelt över hur bra det kan bli. Vi ska utbilda och inspirera ungdomar runt om i sverige för att driva nippersverksamhet, vilket är barn- och ungdomsverksamhet inom livräddning. Allt är betalt och det kostar inte undomarna något att delta och utbildas, utan de ska bara komma med engagemang och intresse för att sprida kunskap om livräddning och vattensäkerhet.
Appropå livräddning och att följa temat i en lite oseriös helg med massa skoj. Här är en go rolig video för HLR som inte är helt som alla andra  http://www.youtube.com/watch?v=ILxjxfB4zNk
Njut av söndagen.. jag ska få färdiglagad god mat hemma hos Mamma & A.  å gott ska det li, och varför inte avsluta temat med den ovita helgen genom att ta ett fylligt glas vin till fisken. MUMS!!  Jag ska ju trots allt flyga hem ikväll så "weekendtrippen" är härmed över.
Kram


Yogafredag

Hemkommen från härlig Yoga på Actic och en god frukost skövlad ner i magen. Igår körde vi ett rågött pass på kanotklubben med styrkepass från min tränare i Australien. Jag ska träna upp min kayakteknik och styrka rejält till sommaren så jag enbart kan fokusera på att fånga vågor i sommar. Här är en bild från en Artikel i HD om mig i våras (fotograf Johan Persson på bägge bilder)
Bilder till ett reportage i Helsingborgs Dagblad En bild från Reportage i Helsingborgs Dagblad
Jag har kört nästan alla pass denna veckan men får ändra lite i planeringen imorrn och söndag pga resan upp till stockholm. Men ska nog hinna få in lite träning ändå, och massa god mat!  Frågan är hur bra kombinationen alltid är...
Jag mådde kanon igår när jag läst mitt case sittande på en motioncykel på morgonen och därmed bränt härliga 450 kalorier OCH fårr caseläsningen gjord, gott samvete.. iväg till arbete där mat och efterrätter är gratis, åt en STOR  Märräng Smith (vilket är en vanlig svisch men utan glass och med chokladmarränger och sockerkokade färska hallon)  MUMS  Dåligt samvete. Träning på kanotklubben på kvällen med styrka och rodd och härligt avslut med bastu och pure fijioil på huden.. gott samvete igen. Även om jag inte hade sååå dåligt samvete över desserten för den var GOD!!!
Nästa helg är det distriktsmästerskap i mastersimning i Staffanstorp, ska bli kul att ställla upp i "vanlig" simning igen. Men i år ska jag satsa på simningen. Jag har både träningsläger och tävling nu i februari och är motiverad som tusan!  (denna bilden är tagen av Malin Österman, en duktig tjej, både gällande foton och simning!!
Fotograf Malin Österman
Jag har nu två jobb plus Projektet jag ska ta tag i i vår. Men igår så ringde två andra jobb jag sökte innan tillbaka och sa att jag fått dem. Tackade direkt nej till ena men ska åka och träffa chefen för det andra idag för att se om Det kan vara värt att sluta på ett av dem jag har och ersätta. Men mer info kommer, man ska ju vara öppen för erbjudanden, man är sig egen lyckas smed!
Så lite smink, lite fuktkräm, ett borstdrag eller två och lite gnugga tänder med tandkräm så är jag iväg för fredag. Som dessutom inkluderar debattseminarie i skolan... Kanske borde hem och förbereda lite till efter intervjun eftersom det betygssätts vad man säger, vilka inlägg man har och hr relevanta det är. Å jag måste ju erkänna att jag är inte alltid bäst på att säga de mest relevanta sakerna. Som fisk flyger tankarna iväg några steg extra och det är inte alltid lätt för andra att hänga med. Men jag skyller på mor mkin, för hon är likadan.
På återskrivande!

Stockholm i helgen!

Vad hände med morgonträningen???  Tränade varken igår morse eller imorse...Motivation till morgonträningen är sådär lagom pirrande i kroppen när det är kolsvart och 16 grader i sovrummet, Visserligen får jag träningen gjord ändå men så har jag det inte lika bra som de dagar jag faktiskt får tummen ur röven.. Får bli hårt imorgonbitti, och ikväll förstås!!! Ikväll är det simning.
Förresten har jag fått ett kanonspännande erbjudande.. jag vågar inte helt skriva om det ännu men jag ska få vara projektledare för ett jätteprojekt inom idrott i sverige och spricker av förväntan. Det är stort för mig för det har med vatten att göra <3 mer info kommer nr allt står mer klart men flyger upp till stockholm i helgen för möte.  (å passa på att titta på Stockholm Cup i livräddning!!!)
Jobbet börjar strax och tro det eller ej, pluggandet har gått framåt här på morgonen så nu blir det jobb med gott samvete.

RSS 2.0